Prihajajoči dogodki

− vpiši se na mejling listo in bodi obveščena o prihajajočih dogodkih

Tukaj boš našla vsa naša bodoča srečanja: webinarje, predavanja, delavnice.

Minuli dogodki

V novo leto z novim odnosom do časa

V tem webinarju se nismo pogovarjale o upravljanju s časom na konvencionalen, ampak na drugačen, nov način. 😉 Zakaj odlašamo? Zakaj nam zmanjka energije? Kako sestaviti svojo to-do listo na pravi način? Kako spremljati svoj napredek in svoje cilje?

Morda zveni znano, a odprle smo povsem nov pogled na urnik! Zgoraj opisano je zelo moški način, ki na te izzive odgovarja s pojmi, kot so ‘5am klub’, ‘veliko samodiscipline in še več samodiscipline’, ‘postavljanje prioritet’, in podobnimi.

Pogledale smo v ozadje tega načina in ga skušale videti s povsem drugega konca. Webinar je potekal v četrtek, 20. januarja 2022, na dan, ko plahnijo novoletne zaobljube … 🌨🌞 Povabljena, da pogledaš na čas na povsem drug način.

Napiši svoje leto 2022

Z grafologijo do življenjskih sprememb

Erika Maki, certificirana grafologinja iz Thunderbay-a v Kanadi je izvedla čudovito in navdihujočo grafološko delavnico z osebno analizo pisav vseh udeleženk. Kmalu bo objavljena reportaža z vtisi iz delavnice.

Četrtek, 6. januar 2022

⏰ Ob 17. uri

🌍 Spletno srečanje

👩🏻 Izvaja: Erika Maki, certificirana grafologinja iz Kanade

🇨🇦 Delavnica je potekala v angleškem jeziku.

✴️ 22,00 €

Kako naj odkrijem svoje osebno poslanstvo?

Se ti zdi, da še kar iščeš svoje poslanstvo v tem svetu? Kako se potopiti vase, navezati stik s tem, kar me v resnici kliče? Si morda na razpotju, pa ne veš, kako naprej … Tik pred novim letom je idealen čas, da se ustaviš in pregledaš, kam te pelje pot ter zastaviš novo smer.

Vajo, ki jo omenjam, najdeš v otvoritvenem predavanju na začetni strani te spletne strani na 41. minuti videa.

Četrtek, 30. december 2021

⏰ Ob 19. uri

🌍 Spletno srečanje

❇️ Brezplačno

Predavanje o osebnem poslanstvu je moje darilo tebi ob prehodu v novo leto. Naj bo srečno in bodi uspešna v iskanju svojega poslanstva! 

Vloga ženske v napornem svetu

Kako se za žensko spreminja trenutni svet?

Četrtek, 9. december 2021

⏰ Ob 19. uri

🌍 Spletno srečanje

❇️ Brezplačno