Dobrodošla na branje duše

Arhetipski reading s kartami

 

Karte so bile od nekdaj priljubljeno orodje za branje trenutne situacije, za vpogled v preteklost ali v prihodnost, za igro, zabavo in kratkočasenje. V zadnjem času zopet pridobivajo na veljavi, saj jih uporabljamo za spodbujanje intuicije in iskrenje uvidov. Sama jih uporabljam pri branju duše, da se lahko še globlje in bolj pristno potopim v njene globine. Karte ponazarjajo 78 podob, ki tvorijo celovit arhetipski sistem naše življenjske poti.

 

Naroči reading

Kaj je arhetipski reading?

To je proces, ki ga izvedem skupaj s teboj in ti je potem v pomoč pri prepoznavanju tvojih notranjih dinamik in vzorcev, predvsem tistih, ki ti delajo težave, pa jih na znaš identificirati, saj so največkrat skriti v tvoji slepi pegi.

Beseda reading  je angleška in pomeni branje. Odločila sem se za uporabo angleške različice, ker slovenska namiguje na to, da lahko človeka kar ‘prebereš’ z nadnaravnimi lastnostmi. Tukaj ne gre za kakšno jasnovidnost ali parapsihologijo, proces je namreč zelo stvaren in pragmatičen.

Pri tem branju uporabljam vidno in barvno sinestezijo (ima jo približno 1 % ljudi), ki je strokovni izraz za sočasno občutenje ali soobčutje, preprosto to pomeni, da hkrati zaznavaš dva ali več občutkov; sama vidim vzorce, številke, črke in podobne sisteme v barvah in strukturah medtem, ko o njih berem, poslušam ali o njih govorim. Takšno zaznavanje mi dobro služi pri grafičnem oblikovanju, na podoben način pa zaznavam mehanizme v ozadju težav, medtem ko se pogovarjam s teboj.

Ko mi zastaviš vprašanje, se v to vprašanje poglobim, ga začutim, nato pa uporabim še sistem kart s podobami arhetipskih zgodb, preko katerih se potem prikaže precej jasna slika tega, kaj se dogaja. Vse skupaj povežem v celoto tako, da energijo v ozadju vprašanja povežem s sporočilom kart, vse skupaj pa potem ‘prevedem’ in interpretiram v daljši pisni odgovor.

Zakaj karte?

Gre za že stoletja uporabljen sistem, ki je v 78 podobah tarot kart povezan v pregledno strukturo psihološkega doživljanja življenjskih izzivov, ki so skupna vsem ljudem po svetu in tvorijo naše skupno kolektivno podzavestno matriko.

Že leta 1933 je slavni Carl G. Jung v svojem seminarju govoril o tarotu (vir − Visions: Notes of the Seminar, 1930−1934) in izjavil, da so te karte predhodnice nizov, ki jih uporabljamo danes za igre s kartami, kjer rdeča in črna predstavljata nasprotja, delitev na štiri oblike (pik, srce, karo in križ) pa ustreza simboliki individuacije. So psihološke podobe, simboli, s katerimi se igramo, na enak način, kot se zdi, da se nezavedno igra usoda z našimi življenji. Ko karte izžrebamo v branju stanja naše duše, se praviloma pokaže njihova kombinacija, ki arhetipsko natančno odzrcali naše dejansko psihološko stanje.

Kako poteka Arhetipski reading s kartami?

Reading poteka na daljavo. Ko naročiš svoj reading, dobiš dostop do vprašalnika, kjer boš postavila svoje vprašanje v zvezi s področjem, ki te zanima. Reševanje vprašalnika traja nekaj minut, na koncu pa dobiš dostop do koledarja, kjer rezerviraš svoj termin. Na izbrani termin se bova na daljavo povezali za deset minut (samo v mislih; ne bova govorili – povezava pa bo enako močna), jaz bom v tem času potegnila deset kart, ki mi bodo pokazale tvoje stanje. Zakaj se ne bova pogovarjali? Zato, ker se z notranjim vodstvom močneje povežem preko pisanja in branja.

V kakšni obliki in kdaj prejmem odgovor na svoje vprašanje?

Reading boš v pisni obliki prejela na svoj e-naslov v roku nekaj dni.

Ali odgovor tudi posnameš?

Readinge delam z metodo intuitivnega pisanja, zato odgovora ne posnamem, ampak zapišem. Iz prakse se je pokazalo, da ta metoda branja duše daje bolj poglobljene informacije, ti pa lahko odgovore večkrat prebereš, tako boš tudi prejela veliko dodatnih uvidov − marsikaterega celo med vrsticami, ko boš besedilo večkrat prebrala.

Kakšne karte za readinge uporabljaš?

Za readinge uporabljam arhetipske tarot karte z veliko in malo arkano. Vendar pa ne gre samo za klasični tarot reading, ampak za bolj poglobljen vpogled v tvoje stanje. Odgovori, ki jih prejmeš, so vezani osebno nate, saj skozi tvoje besede in skozi trenutek, v katerem se na daljavo poveževa, zaznam tvojo vibracijo v tistem trenutku, razberem pa tudi tvoje arhetipe, ki v ozadju poganjajo tvoje delovanje. Karte so le pripomoček; so kot majhna zrcalca, skozi katera je omogočen pogled onkraj. Rezultat je zaradi teh dejavnikov praviloma izredno natančen posnetek dogajanja v tebi.

Katera področja v readingu obravnavaš?

Reading je namenjen enemu vprašanju, ki je lahko zelo konkretno, ne odgovarjam pa na črno-bela vprašanja, ki pričakujejo odgovor da ali ne, ipd. Teme pa so lahko zelo različne: odnosi, ljubezen, poslanstvo, posel in služba, projekti, dom, telesno ali duševno zdravje, otroci … V enem readingu lahko obravnavam le eno situacijo in eno temo naenkrat.

Kako si lahko pomagam z informacijami, ki jih dobim v odgovoru?

Odgovor, ki ga prejmeš, je precej obsežen in zaobjema več ravni in časovnih linij tvoje situacije, zajema pa čas približno štiri do šest mesecev. V readingu so razvidni predvsem vzroki, zakaj je prišlo do nekega zastoja ali težave, in ko poznamo vzroke, jih lahko tudi odstranimo ali vsaj lažje obvladujemo. Tako ti pomagam osvetliti, kje tvoja težava korenini, kaj so bili pretekli vplivi, ki so do te situacije pripeljali, kakšna je dinamika tvojih čustev in kako jo lahko nadziraš, sprejmeš ali opustiš. V readingu je na vsaki od desetih ravni nanizana tudi naloga oz. usmeritev, ki ti bo pomagala k spremembi.

Kaj pa, če je napoved negativna?

Zelo pomembno je razumeti, da pri readingu ne gre za napovedovanje nespremenljive usode ali vedeževanje.

Ko delam reading, se naravnam na visoke vibracije z namero po najboljših močeh pomagati osebi in prevajati sporočila kar se da spodbudno, a vpogled v karte lahko pokaže tudi notranje dinamike, ki morda na prvi pogled izgledajo ‘slabe’. Zavedaj se, da je vsak opis, ki ga boš prebrala, zgolj informacija. Podobno kot če ti zdravnik reče, da imaš alergijo ali zlomljeno kost − to seveda ni lepa informacija, a je zelo koristna (je soočenje z resnico, ki je včasih boleča), saj potem veš, kaj storiti, da si stanje izboljšaš. Na nogo dobiš mavec, za alergijo dobiš navodila, čemu se izogibati.

Sicer pa opisi situacije nikoli niso izključno slabi ali izključno dobri, tako kot je tudi z našimi osebnostnimi lastnostmi. Če je nekdo ‘trmast’, lahko to pomeni, da nespametno rine z glavo skozi zid, lahko pa tudi, da je izjemno vztrajen. Na podoben način moramo gledati na informacije, ki jih dobimo: informacija je prišla do tebe z namenom; ta namen je, da to informacijo pregledaš in jo vzameš v obzir. Namen take informacije ni, da bi ti vzela pogum, ampak da bi te spodbudila v samopomoč in delovanje. Če po taki informaciji potrebuješ dodatno pojasnilo ali pomoč, me kontaktiraj. Vsekakor poišči pomoč tudi drugje, če čutiš, da jo potrebuješ, saj nisem kompetentna za zdravstveno ali podobno svetovanje.

Kakšna je cena readinga? Kakšen je način plačila?

Redna cena readinga je 55 €, plačaš pa ga s plačilom preko banke; vse podatke dobiš ob naročilu preko obrazca.

Ali lahko reading tudi podarim?

Seveda. Preko spodnjega obrazca imaš možnost naročila darilnega bona, ki ga obdarovanki pošljem po pošti, po želji s tvojim osebnim posvetilom. Lahko ga seveda pošljem tudi tebi in ga sama podariš naprej. Poštnina je brezplačna!

Ali lahko kupim darilni bon s poljubnim zneskom?

Ja, lahko. Ob naročilu darilnega bona preko spodnjega obrazca mi v sporočilo zapiši, za kakšen znesek želiš podariti darilni bon. Bon se lahko izkoristi tudi po delih.

Na kakšen način lahko vnovčim darilni bon ali kartico s popustom?

Povsem enostavno: na darilnem bonu je spletna povezava s qr-kodo, ki vodi na tole spletno stran. Darilni bon in kartica s popustom sta opremljena z unikatno kodo, ki jo pri naročilu preko spodnjega obrazca vpiši v za to namenjeno okence. (Pri vnosu kode bodi natančna.)

Za koga je Arhetipski reading s kartami primeren?

Arhetipski reading je primeren za vsakogar, ki zaupa takšnemu procesu in mu/ji je to blizu. Podobe na kartah so na nek način svete, saj odsevajo naša najgloblja čustva, doživetja, napore, vzorce vedenja. Odslikavajo naše močne in šibke plati, naše slepe pege, pa tudi potenciale. Če do teh reči čutiš afiniteto, potem je reading vsekakor zate, pa tudi za osebo, za katero sklepaš, da čuti podobno. Primeren je tako za moške kot za ženske, čeprav na tej spletni strani nagovarjam ženske.

Potrebuješ usmeritev v trenutni situaciji?

Posluži se arhetipskega readinga.

 

Arhetipski reading lahko podariš sebi ali svoji ljubi osebi.

 

Naroči reading

Pričevanja

Slike so simbolične, osebni podatki anonimizirani, ker skrbno varujem zasebnost svojih strank.

“Tvoja poročila so (in bodo) svete umetnine.”

To je gradivo, ki prevzame. Ki ga bereš po kapljicah kot serum resnice. Ki si ga je treba shraniti na vidno mesto, ker bo svojo substanco oddajalo dlje časa. Ker se povezave med znanim in novim skozi to besedilo tkejo v valovih in se ozaveščanje gradi postopoma … Hkrati pa že takoj dobiš oporo in jasnost za nadaljnje korake.

Si prava – ne bom rekla čarovnica, ampak čarobnica!

Kranjčanka

“Tvoj dar je res za ‘ponucat’ Naj ga izkusi čimveč žensk.”

Draga Lidija, res hvala za moj reading. Navdušuje me natančnost in konkretnost in resnica. Prav osupljivo je. 😍

Zdaj ga kar prebiram in barvam (sem si ga natisnila) in je z mano, me podpira ❤️

Ta tvoj dar je res za ‘ponucat’. 👌 Naj ga izkusi čimveč žensk. 💃

Velenjčanka

“Nisem si predstavljala, da je reading tako obsežen.”

Vau. Res totalno dobro si opisala vse, kar čutim. In že leta je tako pri meni! Takoj sem ga prebrala kar petkrat zaporedoma in vidim, kaj vse bom zdaj lahko storila.

Tisti strah, ki ga čutim, me res hromi, da bi naredila potreben korak, a vidim, da ne bo druge. Naloge, ki si mi jih dala, mi bodo ziher zelo pomagale, na to, da si lahko pomoč poiščem v mojem partnerju, sploh pomislila nisem v tej situaciji … Skratka hvala ti zelo!!

Dravograjčanka

Prijava na Arhetipski reading s kartami

Označi

Koristiš darilno kartico?

Potrebuješ račun na podjetje?

14 + 15 =

POMEMBNO: tvoji podatki so pri meni na varnem in jih uporabim izključno za najino poslovno in osebno komunikacijo.